Replacing faces

You need help to start ? Or to use a plugin ? Use the tutorials ! / Ĉu vi bezonas helpon por starti ? Aŭ por uzi etendadon ? Usu la Didaktikojn !

Modérateur : Modérateurs

nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Replacing faces

Message par nisichan »

Hi,

I want to replace a face in a photo. Since I didn't know how to do it, I watched the video in the tutorials. But unfortunately I didn't understand it because it is in French, so if anybody can help me: Please answer me.

Thanks in advance.

And please don't mind my English, I'm from Germany and it's not very good...
Tom
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Messages : 13078
Inscription : 02 févr. 2005 10:35
Version de PhotoFiltre : PF6 + 7 + Studio
Système d'exploitation : W10
Localisation : 54
Contact :

Re: Replacing faces

Message par Tom »

Hi,

sorry, i don't speak correctly german, but sometimes Google can translate the essential : :)

http://translate.google.com/translate?u ... fr&ie=UTF8
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image
nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Re: Replacing faces

Message par nisichan »

Alright! Thank you. I'll try it right away.
nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Re: Replacing faces

Message par nisichan »

Sorry, but I didn't really understand the translation.

Maybe someone could explain it to me in English?
Pierre-Andre
Régulier(ère)|Régulier|Régulière
Régulier(ère)|Régulier|Régulière
Messages : 108
Inscription : 09 oct. 2007 14:56
Version de PhotoFiltre : PFS 10.
Système d'exploitation : Windows XP PRO Pack3
Processeur : Intel Corel 2Cpu 6300 MSIX 7100 GS
Mémoire RAM : 3 Go
Localisation : 77

Re: Replacing faces

Message par Pierre-Andre »

Hi Nisichan,

Why don't you take the French version and ask google to traduce it into english as it as been dore in Germain.

My english is not good enought and it is too long to explain you step by step over the Forum how to change a face.

If you take a look at the example and as well at the pictures you will understand the basis. The example given in germain seem to clear enought for a beguining.

Hope I helped you as I could dont hesitate to ask again.

Sincerely.
APN Dimage Z5 35-420 - Proshow Producer 4.0
Tom
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Messages : 13078
Inscription : 02 févr. 2005 10:35
Version de PhotoFiltre : PF6 + 7 + Studio
Système d'exploitation : W10
Localisation : 54
Contact :

Re: Replacing faces

Message par Tom »

Google is not still perfect. :oops:
In english:
http://translate.google.com/translate?h ... -Clos.html
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image
Pierre-Andre
Régulier(ère)|Régulier|Régulière
Régulier(ère)|Régulier|Régulière
Messages : 108
Inscription : 09 oct. 2007 14:56
Version de PhotoFiltre : PFS 10.
Système d'exploitation : Windows XP PRO Pack3
Processeur : Intel Corel 2Cpu 6300 MSIX 7100 GS
Mémoire RAM : 3 Go
Localisation : 77

Re: Replacing faces

Message par Pierre-Andre »

Bonjour Tom,
Merci pour Niisichan, la traduction en anglais de google est bonne dans l'ensemble, si Nisichan ne comprends pas avec ce tuto soit en anglais ou en Allemand que faire de plus ???.
cordialement.
APN Dimage Z5 35-420 - Proshow Producer 4.0
Tom
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Messages : 13078
Inscription : 02 févr. 2005 10:35
Version de PhotoFiltre : PF6 + 7 + Studio
Système d'exploitation : W10
Localisation : 54
Contact :

Re: Replacing faces

Message par Tom »

Bonjour,

il faut dire aussi que la traduction de Google en anglais s'est améliorée, et qu'il y a désormais la possibilité de faire des suggestions de traduction,
qui sont prises en compte au bout de quelques semaines.
Ce que j'avais fait, en particulier pour "calque" qui était traduit par "copy" au lieu de "layer".
Par contre je ne me suis pas hasardé à faire des suggestions en allemand, autant pour la syntaxe que pour le vocabulaire,
car mes rudiments dans cette belle langue sont plutôt indigents. :oops:


=> Nisichan
Hi, If something is not clear in the english translation, give me the point number and i will try to explain it by an other way. :)
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image
nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Re: Replacing faces

Message par nisichan »

Thanks.

@ Tom: That's really nice of you. I haven't checked if I can deal with the translation yet. But I'll post a reply as soon as I tried.
nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Re: Replacing faces

Message par nisichan »

I did understand it up to the following point:

Clearly, the size of two faces is not the same, but the setting of the scale,
In this particular case, is likely to be long and rough, if you do not use the function Display / Matrix tracking.
We can quite simply raise specific measures and perform a small calculator to get the right size.


The function Display/Matrix tracking doesn't exist!!!


There are a few points later that I don't understand how to do, either but I'll post them later. First I have to know how to do this one here.
Tom
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Messages : 13078
Inscription : 02 févr. 2005 10:35
Version de PhotoFiltre : PF6 + 7 + Studio
Système d'exploitation : W10
Localisation : 54
Contact :

Re: Replacing faces

Message par Tom »

Hi nisichan,

yes the rigth translation for this point in the terms used by PhotoFiltre would be menu View / Show grid.
But it's justly a long and rough way to proceed. I prefer do a calculation to get the exact size in pixels.
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image
nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Re: Replacing faces

Message par nisichan »

Alright and how do I do a calculation?

Sorry I just started using pf^^
Tom
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Messages : 13078
Inscription : 02 févr. 2005 10:35
Version de PhotoFiltre : PF6 + 7 + Studio
Système d'exploitation : W10
Localisation : 54
Contact :

Re: Replacing faces

Message par Tom »

Sorry I just started using pf^^
any relationship with PF, you can see the following points as the 8 one :
you can use Excel or Works or OpenOffice or your prefered calculation machine.

If you aren't experienced in photo editing, this tutorial and this task is perhaps too difficult for the moment.
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image
nisichan
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle
Messages : 9
Inscription : 04 févr. 2008 23:06

Re: Replacing faces

Message par nisichan »

Ok, I now did it up to this point:

Adjust the opacity of the layer to 65%

Where do I find opacity? It isn't in the menu.
Tom
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
Messages : 13078
Inscription : 02 févr. 2005 10:35
Version de PhotoFiltre : PF6 + 7 + Studio
Système d'exploitation : W10
Localisation : 54
Contact :

Re: Replacing faces

Message par Tom »

Yes, it is a property in the Options of the layer. :)
Menu Layer / Options, or a right click on the Layer, or the thumbnail of the layer / Options.
Too much evident for a regular customer, so i missed to precise it. :oops:
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image
Répondre