PhotoFiltre

Le forum officiel de PhotoFiltre
It is currently 10 Dec 2019 9:23

All times are UTC + 1 hour




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Question About HTML Split Plug-In
PostPosted: 19 Dec 2005 23:57 
Offline
Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle

Joined: 24 Nov 2005 1:41
Posts: 8
Gender: Female
PhotoFiltre version: 6.1.5
Operating System: ME
Processor: 1G AMD Duron
RAM memory: 384 MB
Hello,

This may be a dumb question, :oops: but can an image that has been split using the HTML Split plugin be used as hyperlink in the same manner that a regular image can be (I noticed that it codes it as a table) - and if so, how would this be accomplished?

Thanks!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Dec 2005 1:14 
Offline
Administrateur
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
User avatar

Joined: 02 Feb 2005 9:35
Posts: 13524
Location: 54
Gender: Male
PhotoFiltre version: PF6 + 7 + Studio
Operating System: W10
Hi Jael,
There is no dumb question, but you can try it by yourself. :wink:
Any html page composer is able to intoduce a link behind an image.
In this case, if you wish link a page through all the splits of the image you do put a link behind each of them.
Other way, to use this image as a menu, you can bind each split to a different page.

The code will seem like this :

<td width="267"><a href="url_html_page"><img src="image_mel1s2s.jpg"></td>

You can see this page for an idea of menu :
http://www.network.philtre.free.fr/galeries.htm

_________________
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Dec 2005 2:00 
Offline
Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle

Joined: 24 Nov 2005 1:41
Posts: 8
Gender: Female
PhotoFiltre version: 6.1.5
Operating System: ME
Processor: 1G AMD Duron
RAM memory: 384 MB
Thank you, Tom. :)

I'm not using a composer but rather coding manually in an attempt to teach myself HTML. If I am understanding you correctly, I would just need to insert the path ( “a href="index.html" for example) between each "td width=242" and "img src="images\cross1s1s.jpg"></td" - is that correct?

The image will not be used as a menu, so the path will be the same for each split, but thank you for the example. If that was your site, allow me to compliment your artistic talent! I couldn't read a word there - but I'm definitely going back to look at the pictures! :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Dec 2005 2:50 
Offline
Administrateur
Administrateur(trice)|Administrateur|Administratrice
User avatar

Joined: 02 Feb 2005 9:35
Posts: 13524
Location: 54
Gender: Male
PhotoFiltre version: PF6 + 7 + Studio
Operating System: W10
Yes it's correct Jael,
You have only to add the path. I have tried it. :wink:
No sorry, it's not my site, and i regret strongly. Ricochet, the author, publishes regularly some very fine pictures on this forum.
I was very pleased to read you. Best greetings.

_________________
Bien plus facile avec PhotoFiltre. Cordialement.
. . Image . . Image


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: 20 Dec 2005 2:58 
Offline
Nouvelle
Nouveau(elle)|Nouveau|Nouvelle

Joined: 24 Nov 2005 1:41
Posts: 8
Gender: Female
PhotoFiltre version: 6.1.5
Operating System: ME
Processor: 1G AMD Duron
RAM memory: 384 MB
Ok, thank you very much for the help! :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 1 hour


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group