PhotoFiltre
http://www.photofiltre-studio.com/forum/

Photomosaic can be used IN PF??
http://www.photofiltre-studio.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=3028
Page 1 of 1

Author:  Marga [ 10 Aug 2005 10:24 ]
Post subject:  Photomosaic can be used IN PF??

I downloaded Photomosaic, very nice program.
Can I use it IN PhotoFiltre and/or Studio?
I copied the whole folder to folder Plugins and to folder Masks... but it is not available in Pf or Studio.
Maybe this is not possible...???
Greetings from Holland,
Marga
http://www.oudje.nl/pf

Author:  Antonio [ 10 Aug 2005 10:44 ]
Post subject: 

no, it's a stand alone soft

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/