PhotoFiltre
http://www.photofiltre-studio.com/forum/

New Plugin needs testing : Text2Path
http://www.photofiltre-studio.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=1625
Page 1 of 5

Author:  cleon [ 02 Mar 2005 9:39 ]
Post subject:  New Plugin needs testing : Text2Path

Hello all, i've just created my first plugin and it needs some testing and constructive coments on how i can improve it... the plugin is called Text2Path and can be downloaded from the plugins page.

Thanks
Cleon. :D

[FrançoisL]I edited the title to be clearer[/FrançoisL]

Author:  cleon [ 02 Mar 2005 10:31 ]
Post subject: 

oh... its not available to the public for download yet... i guess it has to be "approved" first?

Author:  Antonio [ 02 Mar 2005 11:19 ]
Post subject: 

here is the link :

http://plugins.photofiltre.free.fr/plug ... t2Path.zip

Author:  Benjamin [ 02 Mar 2005 12:03 ]
Post subject: 

I've activated the plugins because it seems good...

Author:  FrançoisL [ 02 Mar 2005 17:41 ]
Post subject: 

I'm sorry but I don't understand how this plugin works :oops:

Author:  cleon [ 03 Mar 2005 2:51 ]
Post subject: 

I've made a slight modification to the plugin (v0.2 Alpha) and encluded a text file with simple usage instructions.

Fixed a bug where an empty line in the text would cause an error
Fixed a bug in the text rendering

Author:  Antonio [ 03 Mar 2005 9:29 ]
Post subject: 

Don't use 'C:\Program Files\PhotoFiltre\Selections\' in your code source but GetExePath + 'Selections'

Author:  cleon [ 03 Mar 2005 10:30 ]
Post subject: 

Thanks Antonio.

I have updated the plugin again with the fix and also added a new feature:

Smooth - which smooths the path before rending the text

Author:  FrançoisL [ 03 Mar 2005 11:27 ]
Post subject: 

Antonio wrote:
Don't use 'C:\Program Files\PhotoFiltre\Selections\' in your code source but GetExePath + 'Selections'

That must be the reason why I didn't undersand, my PF is not in Program Files :D

Author:  FrançoisL [ 03 Mar 2005 11:33 ]
Post subject: 

This plugin is very interesting :)
Would it be possible to add a preview ?

Author:  cleon [ 03 Mar 2005 18:46 ]
Post subject: 

FrançoisL wrote:
Antonio wrote:
Don't use 'C:\Program Files\PhotoFiltre\Selections\' in your code source but GetExePath + 'Selections'

That must be the reason why I didn't undersand, my PF is not in Program Files :D


yup :D

Author:  cleon [ 03 Mar 2005 18:51 ]
Post subject: 

FrançoisL wrote:
This plugin is very interesting :)
Would it be possible to add a preview ?


There is a small thumbnail preview on the plug-in form and one also on the image... check the location settings, the image preview may be hidden by the plugin form being in front of it. Is that what you mean?

Author:  cleon [ 04 Mar 2005 10:07 ]
Post subject: 

plug-in updated again... :)

few bugs fixed
text renders around curves better
interface changed
and some other changes... for the better i hope ;)

Author:  FrançoisL [ 04 Mar 2005 11:02 ]
Post subject: 

cleon wrote:
There is a small thumbnail preview on the plug-in form and one also on the image... check the location settings, the image preview may be hidden by the plugin form being in front of it. Is that what you mean?

I don't find the small preview very practical and would prefer an image preview :oops: because the automatic preview makes the computer freeze every 3 seconds...

Author:  pf [ 04 Mar 2005 11:05 ]
Post subject: 

First : Sorry for my English !! :oops: :wink:
This plugin is very nice !!
But, if the path is predefined (round, square, ...... first word misus) or bad file format, an error occured.
:idea: Would it be possible to add a verification function ?
and another to translate "predefined path" to "vector path" for use to this plugin

Page 1 of 5 All times are UTC + 1 hour
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/