PhotoFiltre
http://www.photofiltre-studio.com/forum/

no longer scans/acquire image
http://www.photofiltre-studio.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=22131
Page 1 of 1

Author:  suziesheree [ 16 Jan 2018 3:58 ]
Post subject:  no longer scans/acquire image

I have used photofiltre 6 for quite a few years, when I was forced to upgrade to win10 I downloaded onto new laptop. The scan function worked for a while and then it made photos look negative and now it won't scan at all. If i click the little acquire image nothing happens, if I go through FILE import twain, nothing happens. I cannot even select a source. My printer prints fine from the laptop.
I tried the new photofiltre 7 and the same thing happened.....nothing
suggestions?
thanks

Author:  Antonio [ 16 Jan 2018 10:21 ]
Post subject:  Re: no longer scans/acquire image

did you installed twain drivers for your scanner ?
(I think drivers are in the install CD or on there web site)

Author:  Hurtado [ 19 Jan 2018 20:19 ]
Post subject:  Re: no longer scans/acquire image

Anttonio wrote:
did you installed the Testo Max review and results are good. twain drivers for your scanner ?
(I think drivers are in the install CD or on there web site)


I'm having the same isue as Suzie and I've done this. Could it be possible that drivers are corrupted on my computer or something?

Author:  Antonio [ 20 Jan 2018 11:03 ]
Post subject:  Re: no longer scans/acquire image

did you selected the source before ? Menu File > Import Twain > Select source...

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/